zondag 23 december 2012

kerst 2012!

Ik zag ze al eerder bij chez chouke en vond ze zo leuk! De kerst stukjes anno bijna 2013.....
En natuurlijk de ideale 'zijn we toch wel weer even 5 minuten bezig' samen met kleuter.....






Oud kopje, oasis (wat blijft dat toch lollig spul! en probeer in de winkel maar eens een stuk te kopen waar nog niet iemand met z'n vinger in heeft geprikt!), kersttakjes, mos, steentjes, takjes, kaarsje, een of ander beest en natuurlijk glitters! 
Ja hoor ik hoor jullie allemaal AAAAAAAA schattig zeggen ;)




Ik wil ook alle lieve mede bloggers bedanken voor alle leuke en lieve kaartjes die ik mocht ontvangen! En ook de digitale kerstwensen, dank dank! 
Ik wens iedereen natuurlijk heel heel fijne kerstdagen. Geniet van de tijd samen met lieve mensen om je heen of/en geniet juist van het even niets en gewoon heel de dag een beetje aanrommelen, filmpje kijken en lekkere dingen eten 
(zo'n zien mijn 2 kerstdagen er tenminste uit!)

vrijdag 21 december 2012

deze week zag ik (Лік 64) nummer 64


Deze week zag ik dit briefje in Siem z'n tas:



Och hoe trots kun je zijn! Mijn zoon speelt herbergier in het kerstverhaal op school......
O en Siem wat moet je dan doen?
Nou dan moet je de deur heel hard dicht doen en zeggen 
'er is hier geen plek voor jullie'.




Linkje plaatsen of kijken bij de andere 'deze week zag ik deelnemers' klik hier

maandag 17 december 2012

adventswap! en slapende siem

Vandaag 17 december en ik heb dus al 17 cadeautjes mogen uitpakken van de adventswap die ik doe met Jona. Siem helpt elke dag braaf mee met uitpakken. En wat een feest is het zoveel leuks te mogen ontvangen! Jona weet goed wat ik leuk vind en alle spulletjes "blenden" hier ook al helemaal in huis. Het was niet echt te doen om iedere dag een foto te maken, maar hier even een aantal dingetjes:



Ehm waar zal ik beginnen.... Bloemzaadjes, theezakjes, voetenbad-dingetjes, uilen beursje, zeepketting, strijkappli-dingesse, een notitieboekje, oud vrouwtje theelepel boekje, poesie plaatjes, leuke stickertjes, popcorn, beestje en andere kleine frummeltjes voor Siem (niet op foto), lippenbalsem, glitters, frutseltjes en andere frummeltjes. Maar ook de Sinterklaas dag, zwarte pieten en sinterklaas hangertjes, haarband met mijter, en nog veeel meer. Echt nog veel meer maar helaas dus nu even niet op de foto.


Nog even wel dagelijks op de foto afgelopen 9 dagen was slapende Siem. Het was weer heeel lang geleden dat ik een 3x3 had gemaakt (zie paginabalk hierboven). 3x3 dus 9 dagen achter elkaar hetzelfde "iets" fotograferen.


Oooo en slapende kindjes zijn zo lief. Haren helemaal in de frut en doodmoe van de hele dag, lekker met je knuffels liggen slapen. (terwijl mama dan met d'r camera boven je hangt ;)

Deze 3x3 hieronder is van ruim een jaar geleden. Lief he?

vrijdag 14 december 2012

hangertjes!

Ik vond het zo sneu voor barbera ze kwam er niet echt helemaal uit en wilde zo graag van die leuke poppetjes in d'r boom hangen! Dus toen heb ik er maar een paar opgestuurd.....
En toen ook maar meteen in m'n winkeltje gegooid. Drie hangers (2 meisjes en 1 knappe man) in een aantal verschillende kleuren voor 
2 euro. (ook nog blauw en paars en doorzichtig!)






Tot nu toe bevalt het "winkeltje spelen" erg goed. Zo veel leuke reacties gehad, super!!! Het is toch ook een beetje een klein droompje wat dan werkelijk wordt. Ik speelde al jaren met die gedachte maar dat soort dingen schuif je altijd een beetje vooruit.... En nu is het gewoon echt gelukt! En zijn er ook nog mensen die mijn spulletjes dus echt leuk vinden dat ze ze zelfs willen kopen! Whoeha! (dames jullie weten zelf wie jullie zijn, dank dank :) Ik zit nog wel behoorlijk te *&%$#@^ met b.v. al de verzendkosten Nederland/ België (en dan gaat het in januari ook nog eens wederom veranderen!) Maar ook dit komt goed!

Vanavond nog gezellig surprise doen met collega's en morgen met de gekregen kaartjes van sjaantje logt naar Disney on ice. Ik ben benieuwd wat Siem ervan gaat vinden!
En oja  de foto's van de adventswap volgen ook nog hoor. ik kan het eigenlijk helemaal niet bijhouden zo 1 cadeautje per dag!

Iedereen een fijn weekend!

deze week zag ik (číslo tri šesťdesiat) nummer 63

Deze week zag ik:

hoe zoontje foto's heeft gemaakt was van de o zo mooie kerstspulletjes hier in huis, maar dat het door zijn manier van fotograferen niet helemaal tot z'n recht komt.........








ahum... de zeer sfeervolle foto's volgen natuurlijk nog, dit is bijna om je voor te schamen......

klik op de 'deze week zag ik' pagina linksboven om je linkje te plaatsen of om bij de andere deelnemers te kijken!


vrijdag 7 december 2012

opening webshop!

Nou okee daar gaat tie dan! (zweet zweet, eng eng)

ahum kuch kuch..... 
Bij deze verklaar ik www.merulala.nl, mijn webwinkeltje, als geopend!


En nee het is nog lang niet zo zoals ik het eigenlijk zou willen hebben, het liefst zou je zoiets meteen perfect willen hebben natuurlijk. Maar ja dat gaat niet lukken he, zoiets moet ook groeien zeggen ze dan..... Het assortiment zal voor vele van jullie al wel bekend zijn, maar weer nieuws in de maak hoor!

Ik hoor heel graag wat jullie ervan vinden. Is alles duidelijk en goed te vinden enzo? Spellingsfouten?
Ideeen, suggesties, opmerkingen? please let me know!



zo nu even bijkomen van deze openbaring.......
potverdikkie wat is dat eng zeg!

Deze week zag ik (nommer twee en sestig) nummer 62

Deze week zag ik:

mooie klei slierten




Gemaakt met het nieuwe klei-pers-ding wat Siem van Sinterklaas kreeg.


Benieuwd wat de andere 'deze week zag ik' deelnemers deze week gezien hebben?
Klik         hier


dinsdag 4 december 2012

adventswap retour en merula in de hoofdrol

Nou en dan krijg je dus ook 24 cadeautjes terug van de adventswap!


Ik heb alle pakjes in een gezellig mandje gedaan en dit staat in de kamer te pronken. Ik heb er al 3 mogen uitpakken en alles was al super leuk!!!! Wel lastig hoor om een kleuter hier in huis uit te leggen dat de pakjes ehm.. tja eigenlijk allemaal voor mama zijn (op een enkeling na dan waarschijnlijk). Gelukkig is helpen met uitpakken ook al een feest voor Siem.
Dus daar gaan we dan morgen ook maar weer mee verder! Hopelijk brengt Sinterklaas morgen een zak met wat cadeautjes, zodat Siem fijn verder kan gaan met uitpakken. We houden het lekker klein allemaal hoor. Zo weken lang dat ge-sinterklaas, gesnoep en uitgepak. Ik vind het wel weer mooi geweest eigenlijk!
Volgend weekend nog wel een surprise avond met collega's. Tja surprise kan ik jullie helaas hier niet showen, stel je voor dat de desbetreffende persoon meeleest! (jawel het zou een echte ramp zijn en dat willen we natuurlijk niet...)

M'n webwinkeltje kan ik ook nog steeds niet showen.... Maar hij is echt bijna klaar! Uren en uren achter de computer..... pffff. 

Maar nogmaals bijna!
En dan.....
 ga ik mezelf een glaasje wijn inschenken:

jawel echte Merula wijn.


zet ik een muziekje op:


oei een beetje kleine foto's, maareh echte Merula muziek

En ga ik in de keuken staan met wat Merula olijfolie.
 

En droom ik verder over mijn droomhuisje:


(das een oudje he Belinda?)
Maareh... misschien ook een beetje lastig te zien, maar dit huis in Nijverdal heet Merula.

Nou hoe leuk is dit allemaal.
Helaas zijn er (nog) geen Merulala dingen :)

Nou mensen ik ga voor het raam zitten en naar buiten kijken hoe het regent.
Wie nog gaat Sinterklaasen morgen veel plezier!