vrijdag 20 december 2013

uitslag!

video


Dames & dames de winnaars zijn bekend!

Ik vond het grappig om een filmpje te maken van de trekking. Geinig app-je (vintagio) eroverheen en muziekje erbij en klaar :) 
Aanschouw blije ik.....
Ik weet niet of alles even goed te lezen is alleen....

Maar goed iedereen super bedankt voor het meedoen, helemaal leuk! 

9 dames wilden graag de blaadjes broche winnen. En de gelukkige winnaar is Elisse van 'Gebrek aan beter' (En Elisse boft dubbel want heeft al eens eerder gewonnen en wist deze keer niet welk item ze moest kiezen. Toen heb ik haar ingedeeld bij de blaadjes broche omdat hier de minste mensen voor gingen)

21 wilden graag de Merulala poppetjes in huis hebben. En ze gaan naar: 'mw. ekster'.

15 keer wilde iemand een technisch hoogstandje ontvangen (de 3d geprinte uitjes). Deze gaan naar: Kim van 'sterrenstorm'

Dames sturen jullie even je adres naar: info at merulala punt nl

Iedereen nogmaals dank voor het meedoen!
Fijn weekend.


maandag 16 december 2013

nog meer moois :)

en na de mooie uitgedroogde bomen uit vorige post, kwamen deze jongens in de keuken tevoorschijn.....
Oepsie!
(maar ook wel mooi toch?)

Arme arme aardappeltjes......

Maar het is toch altijd wel weer de kunst om in kleine alledaagse dingen moois te zien(nee hoho het is niet zo dat hier de aardappeltjes er altijd zo uitzien he!)
Je maakt er een foto van en daardoor krijgt het weer meer waarde, snap je wat ik bedoel?
We hadden het er ook nog gister over..... 
studio zakka, elke dag zaterdag, miss creatuurtje en ik saampjes in Eindhoven. Gezellig aan de lunch en druk kletsen over van alles. Ik had al deze drie lieverds al eens eerder gezien, maar de andere elkaar nog niet. En dat is natuurlijk toch best een beetje spannend dan. Het blijft zo'n bijzonder ding hoe je mensen via een blog kunt ontmoeten en dat dat dan meteen zo vertrouwd voelt in het echt.
En blogdames zijn natuurlijk allemaal lieverds, dat blijkt keer op keer weer zo te zijn :) (en moet soms even gezegd worden!)


Ik maakte ook nog een kerstig-fijne feestdagen-ding (nog helemaal geen foto's van kerstboom en versiersels hier in huis gedeeld besef ik nu trouwens!). Speciaal voor deze tijd van het jaar gouden Merulala poppetjes en een stempel van een sneeuwtje (dit zijn dan 3 stempels eigenlijk, sneeuwtje, boom en sneeuw).

Mocht je nog mee willen doen aan de 1 jaar merulala webshop give away dan kan dat hier

Gegroet!


maandag 9 december 2013

moois

Een middagje naar het nationaal park de Loonse en Drunese duinen hier vlakbij Tilburg. Zo'n bijzondere plek is dat!
Duinen maar geen zee of water. Een soort van woestijn in de bossen..... Een van de grootste actieve stuifzandvlaktes van Europa. Een super plek om te wandelen of mountainbiken. In de zomer met een schepje kuilen te graven en in de winter als het sneeuwt om met je slee van de berg af te roetsjen. En op dit soort momenten wil ik altijd paardrijden. Ik kan helemaal niet paardrijden maar dat lijkt me op zulke plekken zoooo gaaf!

Maar wandelen alleen is ook al fijn. Wandelen en foto's maken....En sommige foto's doen het in zwart nog beter dan in kleur. Het lijken zo hele dreigende donkere luchten, maar deze waren eigenlijk best wel een beetje blauw :)

Van 1 foto (de vierde van boven) maakte man afgelopen week een lasercut op golfkarton. Een laserstraal brand in het karton de afbeelding weg. En ook dit geeft weer een heel mooi effect!


woensdag 4 december 2013

give away tijd

***het weggevertje***Vorig jaar december opende ik mijn eigen webwinkeltje www.merulala.nl, waar ik al mijn zelfgemaakte eh eh maaksels verkoop. Ik vind het nog steeds lastig om te omschrijven wat ik nu verkoop en maak. Het zou zo handig zijn als je dat in 1 zin kon zeggen ofzo. Het is een van-alles-watje eigenlijk. Nu ik dit zo zit te schrijven zit ik te bedenken dat het misschien wel leuk is als je mee wilt doen met de give away, om me dan een beetje te helpen met het bedenken van zo'n alles omvattende zin. Ik loop zelf een beetje vast bij de handgemaakte hebbedingetjes enzo....

Maar goed we dwalen ook weer een beetje af. Tijd om 1 jaar te vieren met iedereen die het leuk vind. Kopje thee, appeltaart (of pepernoten/chocoladeletter) en keuze uit een nummertje 1, nummertje 2 of nummertje 3. 

Nummer 1 zijn 3 homemade merulala poppetjes in gewenste kleur.
Nummer 2 is een lasercut blaadjes broche.
En nummer 3 zijn 2 3D-geprinte uiltjes 
(ontwerp niet van mij hoor! I wish! linkje

Mee doen kan tot 20 december. Laat een reactie hieronder achter met je voorkeur van nr 1,2, of 3.
Volgen mag, merulala op facebook liken vind ik natuurlijk ook leuk maar is niet verplicht.

Hieperdepiep hoera!